Clipe de groază pentru o mamă şi fiica sa, din localitatea hunedoreană Răchitova. Un bărbat a dat buzna peste ele şi le-a ameninţat că le va da foc. Poliţiştii au stabilit că individul este fostul concubin al fetei. Acesta a fost reţinut.

Totul s-a întâmplat, aseară, când bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a mers la locuinţa celor două cu o sticlă din plastic în care se afla benzină, spunându-le că le va incendia. Nu era treaz, ci consumase băuturi alcoolice înainte, spun poliţiştii, chemaţi la faţa locului de cele două femei. „Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova (care se afla în stare de ebrietate), a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină și a amenințat-o cu incendierea atât pe tânără, cât și pe mama acesteia”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Conform oamenilor legii, anterior, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de o jumătate de ani (valabil până în luna august 2019), ordin pe care tânărul l-a încălcat. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă 24 de ore urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale. El este acuzat de încălcare a ordinului de protecție emis, dar și de amenințare.

Articolul precedentStațiunea montană Straja ar putea fi legată de o comună din județul Gorj
Articolul următorDat în urmărire naţională de aproape o jumătate de an, prins la Petrila