Paramedicii SMURD sunt susținuți financiar de municipalitatea de la Petroșani. Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 125.529 de lei pentru susținerea Asociației Salvital. Astfel, rezultă o contribuție de 3 lei/cap de locuitor/an pentru susținerea paramedicilor SMURD.

”Toate autoritățile administrației publice din județul Hunedoara, prin Asociația Salvital Hunedoara, au contribuit decisiv la înființarea, dezvoltarea și funcționarea în condiții optime a Serviciului Mobil de Urgență, Resuscitare și Descarcerare al județului Hunedoara (SMURD). Prin adresa din 7.02.2019 înaintată Primăriei Municipiului Petroșani, Asociația Salvital Hunedoara solicită aprobarea contribuției de 3 lei/an/locuitor și prevederea în bugetul local a acestei sume”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cotizația a fost diminuată anul trecut, atunci când bugetul municipalității a fost grav afectat de măsurile impuse de Guvern. La Petroșani sunt 41.843 de cetățeni, iar municipalitatea asigură suma de 3 lei pentru fiecare dintre aceștia pentru a plăti contribuția datorată Asociației Salvital.

 

Articolul precedentExpoziție dedicată femeii
Articolul următorDe astăzi, se dă startul înscrierilor copiilor în clasa pregătitoare. Ce transmite IŞJ Hunedoara