Copii, părinţi şi bunici, din Deva, sunt invitaţi la un spectacol cu baloane de săpun, susţinut de Corina şi Grigo Grigorescu. Evenimentul va avea loc mâine, 9 martie, de la orele 14:00 şi 16:30, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu.

Artiştii promit un spectacol magic, pentru toată familia. Copiii din public vor fi invitaţi pe scenă, pentru o oră de distracţie în fascinanta lume a baloanelor de săpun.

Cu imaginaţie şi îndemânare, Corina Grigorescu va oferi spectatorilor carusele şi vulcani de baloane, baloane de săpun umplute cu fum şi chiar baloane uriaşe, în care artista se va scufunda la propriu. Din spectacol nu vor lipsi nici numerele de circ – jonglerii cu cărămizi, mingi, eşarfe şi cercuri hula hoop. Grigo Grigorescu – absolvent al Conservatorului din Bucureşti – va fi „Omul Orchestră” şi clovnul trăsnit, care intră în scenă în balans pe role.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate în ziua spectacolului, începând cu ora 12:00, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, la preţul de 12 lei/persoană.

Articolul precedentAvram Iancu a luat startul la cel mai greu maraton din lume
Articolul următorTraficanţi de droguri, prinşi în urma unei razii la Petroşani şi Vulcan