Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Samuel Dioane a “descins” în subteranul unităților miniere. Deocamdată, doar două din cele două exploatări miniere au fost inspectate. Urmează ca săptămâna viitoare, directorul general să intre în minele Vulcan și Lupeni.

“ Am fost în subteranul minei Livezeni. Pentru mine este o plăcere să mă duc în subteranul oricărei exploatări miniere pentru că mă întâlnesc cu colegii și din minerit vin. De obicei, de câte ori este nevoie, intru în subteran. Am fost în mina Livezeni, urmează mina Lonea și săptămâna viitoare, în funcție de program voi intra și în celelalte exploatări miniere. Așa este normal. Pulsul se ia la gura abatajului, în abataj”,  a declarat Samuel Dioane, directorul general al CEH.

Potrivit directorului general, în acest mod se poate face o inventariere corectă a materialelor necesare pentru desfășurarea activității.

 

 

 

Articolul precedentCostume vechi de 100 de ani și zeci de mii de obiecte care indică apartenența, adunate într-un muzeu unic
Articolul următorLuncoiu de Jos s-a înfrățit cu comuna Greblești din Republica Moldova