Campania de strângere de fonduri, demarată de Asociația „Salvital” Hunedoara, pentru repararea ambulanței SMURD Simeria, a ajuns la final. Membrii asociației au reușit să adune banii necesari pentru a repune în mișcare autospeciala pentru transportul pacienților.

După o pauză de opt luni, singura ambulanță de la modulul SMURD Simeria poate fi folosită, din nou, în misiunile de salvare de vieți. Începând de astăzi, paramedicii SMURD pot să intervină pe raza oraşului, în comunele învecinate și, în caz de accidente, pe autostrada Deva- Orăștie.

Ambulanța SMURD Simeria a fost “resuscitată” și acest lucru se datorează unor firme, instituții și oameni inimoși, care au răspuns prompt și au susținut campania inițiată de Asociația „Salvital” Hunedoara. Pe această cale vrem să le mulțumim și celor de la MVL Transimpex SRL Deva, care s-au ocupat de repararea ambulanței, celor care au distribuit și au vorbit despre campanie, în mediul virtual și nu numai și celor de la presa scrisă și audio-vizuală, care ne-au susținut prin scrierea și difuzarea de articole și clipuri de promovare.Vă mulțumim din inimă că ați fost alături de noi în această campanie!”, au transmis, astăzi, reprezentanții Asociației „Salvital” Hunedoara.

 

 

Articolul precedentTentativă de suicid la o fabrică de murături din Hunedoara
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!