Serviciul public de paşapoarte al judeţului Hunedoara îşi suspendă activitatea, începând de luni, în cadrul Punctului mobil de la Petroşani, decizia fiind luată în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, a anunţat Prefectura Hunedoara.

„Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara anunţă ca, începând de astăzi, 16 martie 2020, până în data de 31 martie 2020, la Punctul mobil din Petroşani al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Hunedoara se suspendă activitatea. Această măsură face parte din acţiunile luate de oficialităţile hunedorene pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus”, se arată într-un comunicat al instituţiei remis, luni, AGERPRES.

În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional, autorităţile vor lua o decizie privind momentul la care se va relua activitatea în Valea Jiului a Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Hunedoara, precizează sursa citată.

Conform datelor oficiale, 20 de persoane din judeţul Hunedoara erau confirmate, luni dimineaţa, ca fiind infectate cu noul coronavirus. Alte 531 de persoane se află în izolare, iar 31 sunt în carantină.

Articolul precedentBilanțul cazurilor de infectare cu coronavirus a urcat, astăzi, la 158
Articolul următorFiica primarului din Deva depistată pozitiv cu coronavirus