Patinoarul amenajat, în aer liber, în parcul de la poalele Cetății din Deva se va închide mâine seară, au informat reprezentanții municipalității.

Iubitorii de distracție pe gheață mai au la dispoziție doar două zile, respectiv astăzi și mâine, ca să se bucure de această bază de agrement. De la deschiderea acestuia, din luna decembrie a anului trecut și până în prezent, mii de deveni, pasionați de patinaj, au ales să își petreacă timpul liber în acest loc de recreere.

Reamintim că, patinoarul artificial a fost amplasat pentru prima dată în Parcul Cetate din Deva. Acesta a fost întins pe o suprafață de 450 de metri pătrați, având o capacitate de 130 de persoane pe serie.

De administrarea patinoarului se ocupă Biroul Baze Sportive și de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva. Angajații acestui birou se vor ocupa în continuare de lucrări de reparații, ecologizare, igienizare etc. la Ștrandul Municipal din Deva pentru ca acesta să fie pregătit de deschidere la începutul sezonului estival din acest an.

Articolul precedent2007 pietoni au fost sancționați anul trecut de polițiștii hunedoreni
Articolul următorFOTO| Produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, descoperite în timpul unui control la Hunedoara