Angajări la Poliţia hunedoreană. Este nevoie de cinci ofiţeri. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara a scos la concurs cele cinci posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul inspectoratului, până la data de 22 ianuarie.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească condițiile legale, precum și cerințele specifice pentru fiecare post în parte. Este vorba despre două posturi de ofițer la Biroul de Investigare a Criminalității Economice – Petroșani, prin modalitatea încadrării directe, în scopul reducerii deficitului de personal, ambele destinate persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. De asemenea, sunt scoase la concurs şi trei posturi de ofiţeri în specialitatea investigaţii criminale – combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Deva (un post) şi al Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Hunedoara (două posturi).

„Pentru înscriere la concurs, candidații vor prezenta și depune în perioada 14 – 22.01.2019, (doar în zilele lucrătoare), între orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, județul Hunedoara, dosarul de recrutare, în volum complet, cu excepția fișei medicale tip de încadrare în M.A.I.”, au informat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Până în momentul de faţă, 20 de candidaţi s-au înscris pentru cele cinci posturi de ofiţeri din sursă externă.

Articolul precedentMunicipalitatea din Deva: 27 de proiecte pe fonduri europene, depuse la ADR Vest
Articolul următorFOTO| Drumul spre Bătrâna, degajat de zăpadă. Localnicii au fost izolaţi mai bine de 24 de ore