A început nebunia pe Drumul Național (DN) 7, după închiderea autostrăzii A1, sectorul cuprins între Simeria și Soimuș. Se circulă bară la bară, într-un ritm foarte lent, spre disperarea șoferilor. Conducătorii auto sunt sfătuiți să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, s-a închis începând din această dimineață, de la ora 08:00. Tot traficul “greu” a fost mutat pe DN 7, formându-se coloane. O șoferiță a povestit că a făcut o jumătate de oră de la Simeria și până la Deva. Situația nu s-a schimbat nici în această după-amiază.

Respectați semnificația indicatoarelor de pe autostradă

Respectați semnificația indicatoarelor de pe autostrada #A1, amplasate în urma închiderii sectoarelor Șoimuș – Simeria și Simeria – Șoimuș, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)!

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 10 Octombrie 2018

Drumarii le recomandă șoferilor să respecte semnificația indicatoarelor, amplasate în urma închiderii sectorului Simeria – Șoimuș de pe A1. Reamintim că, porțiunea respectivă din A1 a fost închisă de astăzi, 10 octombrie, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie, aflat sub trafic, cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, în execuție. Se estimează că lucrările vor dura până pe 15 noiembrie.

Articolul precedentFOTO| “Ziua Porților Deschise” în agricultura hunedoreană. Degustări de produse tradiționale în curtea DAJ
Articolul următorȘcoala din comuna Bănița va fi modernizată