De o surpriză extraordinară au avut parte elevii și cadrele didactice de la școala din localitatea Romos, județul Hunedoara. Unitatea de învățământ a fost renovată de o “mână” de oameni cu suflet mare, marea majoritate angajați ai unei companii. Într-un timp record, de doar două zile, sălile școlii au primit o altă înfățișare. Reacția copiilor care studiază acolo le-a umplut sufletele de bucurie și multă satisfacție, celor care au muncit, cot la cot, la acest proiect.

Deși pare greu de crezut, o școală a fost renovată complet, în doar două zile. S-a întâmplat în România, la Romos, o mică localitate de lângă Orăștie. O echipă de oameni, cei mai mulți angajați ai unei companii, și-au dedicat timpul lor și forța pentru un scop comun: acela de a transforma școala în care învață micuții din această localitate hunedoreană.

„Înarmați” cu unelte necesare și cu multă voie bună, tâmplari, zugravi, electricieni, experți în renovări , au muncit pentru ca elevii să studieze într-o școală modernă.

A fost o adevărată desfășurare de forțe. Peste 200 de oameni au muncit serios, implicându-se trup și suflet. Voluntarilor li s-au alăturat profesori, elevi și părinți, iar rezultatul final a fost unul care a bucurat pe toată lumea.

Articolul precedentInvitație la aniversarea de 102 ani
Articolul următorFOTO -VIDEO| Incendiu puternic la o hală industrială din Uroi