Lucrările de investiții în derulare sau viitoare din municipiul Lupeni nasc adevărate controverse. Picătura care a umplut paharul este legată de modernizarea cinematografului din Lupeni. Consilierul local Cristian Roșu (PNL) este acuzat de faptul că își asumă reușitele echipei de proiecte, coordonată de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

“După ce în 2016 grupul PNL a votat împotriva proiectului pentru reabilitarea Cinematografului Cultural, acum consilierul local PNL Cristian Roșu se laudă cu proiectul muncit de echipa Primăriei. În lipsă de idei și experiență, dar cu o mare dorință de a câștiga popularitate,  consilierul PNL și-a făcut deja un obicei din a-și lipi poza de proiectele inițiate mine, în calitate de primar al municipiului Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De cealaltă parte, consilierul local Cristian Roșu, susține că după fiecare ședință de Consiliu Local are obiceiul de a-i informa pe cei care îi urmăresc pagina de socializare despre proiectele adoptate sau despre anumite lucruri care îi vizează, în mod direct pe lupeneni.

“În ședința Consiliului Local Lupeni, consilierii prezenți, printre care și eu, am votat pentru predarea amplasamentului Cinematografului către Compania Națională de Investiții. Așa cum am obiceiul de mulți ani, am informat cetățenii din Lupeni despre decizia consilierilor locali. Așa cum bine se poate vedea în postarea mea, am precizat că hotărârea este luată de consilierii locali. (…) Sunt convins că cetățenii municipiului Lupeni văd interesul pe care consilierii PNL Lupeni îl au pentru oraș și nu cad în plasa politicului ieftin și desuet pe care domnul primar încearcă s-o arunce! In ciuda presiunilor care se fac asupra mea, voi continua să vă informez despre desfășurarea ședintelor Consiliului Local Lupeni și de modul în care se cheltuie banul public”, a declarat Cristian Roșu, consilier local PNL.

Atât primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, cât și consilierul local Cristian Roșu și-au făcut un obicei de a-i informa pe cetățeni despre proiectele care se derulează în localitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedent2 km de drum dintr-un sat hunedorean vor fi modernizați
Articolul următorPrimăria Hunedoara a cumpărat utilaje noi pentru firma care face curățenie în oraș. Cât au costat?