Organizația PRM a municipiului Lupeni  îi susține pe cei de la Partidul Social Democrat. Într-un comentariu postat pe o rețea de socializare, Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara susține că nu a fost informat de decizia colegilor săi. Ulterior, mesajul a fost șters.

Ionuț Năsălean, președintele PRM Lupeni, Luke Moldovan și Anghel Lucian îi susțin pe social democrați.

“Oficial nu am primit nimic de la PRM Lupeni. Maniera în care au plecat cei trei ține doar de modul lor de a înțelege să procedeze atunci când doresc să se despartă de foștii colegi. În ceea ce mă privește voi face tot ce ține de mine pentru a exista continuitatea unui PRM puternic la Lupeni!”, a spus Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara, cel care a aflat de pe o rețea de socializare că organizația locală de la Lupeni se alătură social-democraților.

De precizat este faptul că aceștia nu și-au dat demisia din PRM. În cazul unei demisii, cei trei și-ar pierde mandatele de consilieri locali. În cazul unei excluderi, aceștia rămân în legislativ.

 

 

Articolul precedentCaravana SMURD „Fii pregătit!” ajunge la Orăștie și Petroșani. Cetățenii pot participa la cursuri gratuite de prim-ajutor
Articolul următorTrei consilieri pierd susținerea partidului