Zilele trecute, polițiștii de investigații criminale din Cehu Silvaniei au identificat trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma audierii acestora, a fost recuperat prejudiciul în valoare de 30.000 de lei, informează IPJ Sălaj.

                                        

În fapt, la data de 30 martie, polițiștii din cadrul Poliției Cehu Silvaniei au fost sesizați de către o femeie de 74 de ani din Cehu Silvaniei, cu privire la faptul că, în urma unei înțelegeri cu trei persoane necunoscute, aceștia ar fi trebuit să îi înlocuiască, în cursul acelei luni, acoperișul casei.

Cu toate că, la insistențele acestora, femeia le-a plătit, în mai multe tranșe, 47.000 de lei, o sumă mult mai mare decât lucrarea efectuată, aceștia nu au finalizat acoperișul.

„În urma investigațiilor de specialitate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune în dauna femeii de 74 de ani.  Este vorba de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, doi dintre ei din județul Bihor și unul din județul Hunedoara.

Bărbații au fost invitați la sediul poliției, iar cu ocazia audierilor, aceștia au restituit femeii întreg prejudiciul cauzat, respectiv 30.000 de lei, reprezentând diferența dintre suma primită și valoarea reală a lucrării”, a precizat Alexandra Sabău, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

Pentru a evita să deveniți victime ale unor astfel de fapte, polițiștii vă recomandă să contractați lucrări doar cu persoane ori societăți autorizate.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentROCK THE CITY 2022 – reguli de acces festival. Kiss, Whitesnake, Powerwolf
Articolul următorTurcia este de acord să sprijine candidatura Finlandei și Suediei la NATO