Șahiștii din Vulcan au cucerit trofeele de la Concursul de Șah Elisabeta Polihroniade. Cea de-a VIII-a a Concursului de Șah Școlar ”Elisabeta Polihroniade” a avut loc, în perioada 2 -10 februarie 2019, la Băile Olănești. La această competiție de tradiție a șahului românesc au participat 176 de șahiști de la cluburi de șah din toată țara. Secțiunile de concurs au fost: șah clasic (timp de gândire: 75 minute + 30 sec / mutare), șah rapid (timp de gândire: 15 minute + 10 sec / mutare), șah blitz (timp de gândire: 3 minute + 2 sec / mutare) și dezlegări.

Oana Șchiopu și Diana Petculescu, șahiste legitimate la C.S.M Mihai Viteazu au reprezentat Valea Jiului la concursul de șah. La finalul întrecerii fetelor de 12 și 13 ani, Oana Șchiopu ocupat locul I la șah clasic, șah rapid și dezlegări, iar Diana Petculescu, deși a fost defavorizată de vârstă (are doar 12 ani) s-a clasat pe podium (locul III) la șah blitz, șah rapid și dezlegări.

În perioada următoare, Secția de Șah a CSM Mihai Viteazu Vulcan va fi reprezentată de 3 sportivi la Semifinala Campionatului Național de Seniori la Șah Clasic (Timișoara 15 – 17 și 23 – 24 februarie 2019).

Articolul precedentMărţişoare… numai bune de mâncat, în premieră, la târgul din centrul istoric al Devei
Articolul următorÎncă două transporturi agabaritice vor tranzita judeţul Hunedoara