Un număr de 21 de persoane cu dizabilități, din județul Hunedoara, au plecat cu speranța angajării de la Bursa locurilor de muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara.

Acțiunea s-a derulat ieri, pe 3 decembrie, de „Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități”, și a fost dedicată persoanelor cu handicap care doresc să își găsească un loc de muncă. Astfel, între orele 09:00 și 13:00, 62 de persoane cu dizabilități s-au prezentat la sediul AJOFM din Deva, interesate de un serviciu. 21 dintre acestea au fost selectate în vederea încadrării în muncă. „La această bursă, au fost contactaţi un număr de 28 angajatori în vederea participării, dar s-au prezentat efectiv 12 agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 19 de posturi și au participat la bursă 62 persoane cu dizabilități. Au fost selectate 21 persoane cu dizabilități în vederea încadrării”, au precizat reprezentanții AJOFM Hunedoara.

Instituția va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele cu dizabilități selectate au fost angajate.

Articolul precedentCaptările de apă din Valea Jiului au înghețat din cauza gerului
Articolul următorExperți internaționali în restaurare, în vizită la siturile antice Sarmizegetusa Regia și Ulpia Traiana Sarmizegetusa