Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a sustras un telefon mobil de pe un biroul din incinta unui magazin din Hunedoara. Acesta a fost prins de polițiști în localitatea învecinată, Teșiucu Inferior, chiar în momentul în care oferea telefonul spre vânzare.

Furtul a fost anunțat joi după-amiază de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Hunedoara, care a reclamat faptul că a intrat în incinta magazinul administrat de aceasta, iar de pe biroul de lucru i-a sustras un telefon mobil, după care a fugit.

În urma activităților desfășurate în teren, poliţiştii au depistat la scurt timp după comiterea faptei un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara. Acesta a fost oprit pe raza comunei Teliucu Inferior de o patrulă de poliție, având asupra sa telefonul sustras, pe care încerca să-l ofere spre vânzare unor persoane.Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, iar bunul sustras a fost recuperat. Ca urmare a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Hunedoara”, au informat polițiștii.

Tânărul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara care au dispus, faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentUn jandarm hunedorean, pe podium la Campionatul Mondial de Karate SKDUN
Articolul următorAccident pe DJ 687, la Peștișu Mare. O mașină scăpată de sub control a intrat într-un stâlp și în gardul unei casei