Începând de joi dimineață (21.07.2022) – ora 07:00 și până luni (25.07.2022) – ora 12:00 se închide circulația rutieră pe două porțiuni ale străzii George Enescu (părţile laterale ale Casei de Cultură), o porțiune a bulevardului Dacia și o mică parte a bulevardului Corvin.
 
Mai precis, pe strada George Enescu, se va închide circulația din dreptul intrării în parcarea laterală din spatele magazinului Vodafone până la intersecția cu strada George Barițiu (pe latura vestică a Casei de Cultură). Tot pe strada George Enescu se va închide circulația pe latura estică a Casei de Cultură, de la intersecția cu Str. Ciprian Porumbescu până în dreptul agenției Loto.
 
Pe Bulevardul Corvin se va închide circulația între intersecția cu Str. 22 decembrie și Bulevardul Dacia (porțiunea dintre cele două parcuri).
 
Pe Bulevardul Dacia se va închide circulația din dreptul trecerii de pietoni din apropierea intersecţiilor cu străzile 22 Decembrie, respectiv Ion Creangă, până la intersecția semaforizată cu Bulevardul Republicii.
 
Comercianţii vor beneficia de acces auto pentru montarea – demontarea standurilor. Pe durata închiderii circulaţiei pe b-dul Dacia, o zonă suplimentară de parcare va fi pusă la dispoziţia posesorilor de autoturisme în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 6.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentRomânia va fi lovită de un val extrem de căldură
Articolul următorCum este controlat ROMPREST de George Dorobanțu și „la Famiglia” din CNAB – Document exploziv despre blocarea dividendelor