PSD mai pierde un parlamentar. Deputatul de Hunedoara Sorin Marica s-a înscris în partidul lui Ponta

Încă o lovitură pentru PSD. Deputatul de Hunedoara Sorin Marica s-a înscris în Pro România. Parlamentarul a semnat astăzi, 2 aprilie, adeziunea la formațiunea politică condusă la nivel național de fostul premier Victor Ponta.

Marica spune că a ales să facă acest pas din dorința de a apăra valorile social-democrate autentice, inclusiv la nivel legislativ, și de a se implica activ pentru promovarea unei echipe puternice care să reprezinte cu cinste România în Parlamentul European, în urma alegerilor europarlamentare din luna mai.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat deputatul Sorin Marica.

 

 

Articolul precedentCaz șocant la Petroșani. Au încurcat morții
Articolul următorFOTO| Noile autobuze aduse din Israel, puse în circulație pe traseele din Deva