Proiectele sociale derulate de voluntarii Subfilialei de Cruce Roșie din municipiul Petroșani au ajuns la final. Au fost două acțiuni care s-au derulat cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani.

”Am primit cu bucurie vizita tinerilor de la Crucea Roșie, cărora am avut astfel ocazia să le mulțumesc pentru derularea celor două proiecte implementate cu sprijinul financiar al administrației locale. Le-am mulțumit și pentru că sunt un exemplu de atitudine și acțiune pentru alți tineri din comunitatea noastră, dar și pentru că sunt o prezență constant pozitivă în tot ceea ce încercăm să facem la Petroșani, cu tineri și pentru tineri în mod special. Felicitări, încă o dată, membrilor de la Crucea Roșie – filiala Petroșani și mult succes în acțiunile viitoare”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cele două proiecte au vizat, în principal, derularea unor activități de educație în domeniul sănătății și al acordării de prim ajutor, avându-i ca grup țintă pe tinerii de la unitățile de învățământ din Petroșani. În aceste zile, cele două proiecte ale voluntarilor de la Crucea Roșie Petroșani, intitulate ”Educație pentru sănătate” și, respectiv, ”Sanitarii pricepuți” au ajuns la final.

Articolul precedentPrime pentru o parte din angajații ApaServ Valea Jiului
Articolul următorFOTO: Pro Infrastructura cere deschiderea lotului 3 al autostrăzii