Gospodăriile sătenilor din satul Vaidei din comuna Romos vor avea sistem de canalizare. Înfiinarea acestui serviciu se va realiza printr-un contract de lucrări a cărui valoare este de 8.505.747 de lei, finanțat de Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Autoritățile din comuna Romos au demarat deja primele proceduri. Astfel se caută un constructor care să execute lucrările de construcții pentru obiectivul „Extinderi captare și rețea alimentare cu apă comuna Romos, înființare rețea canalizare în satul Vaidei, comuna Romos, județul Hunedoara”

Contractul prevede realizarea unei aducțiuni de apă în lungime de 1835 de metri, realizarea unui rezervor de înmagazinare cu o capacitate de 150 metri cubi, realizarea rețelei efective de distribuție a apei care va avea o lungime de 5.236 de metri. Rețeaua de canalizare va avea o lungime de 4501 metri.

 

 

Articolul precedentIon Mocioalcă, la Deva: „Noi am creat un mecanism politic foarte eficient (…) Acum ne luptăm să îl destructurăm”
Articolul următorPolițistul Robi din „Las Fierbinți”, pe scena Centrului Cultural din Deva, alături de alți actori de succes