Cele două drumuri judeţene care asigură accesul turiştilor spre cetăţile dacice din Munţii Orăştiei au nevoie de intervenţii de urgenţă, pe anumite porţiuni. Este concluzia trasă şi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Bobora.

Şeful CJ Hunedoara a fost, astăzi, în inspecţie pe DJ 705 A Orăștie – Costești – Sarmizegetusa Regia și DJ 705 J Chitid – Ocolișu Mic – Orăștioara de Sus, pentru a vedea care este starea acestor drumuri. În urma vizitei în teren, Mircea Bobora a concluzionat că sunt necesare intervenții de urgență pe anumite porțiuni ale celor două drumuri, motiv pentru care vor fi luate măsurile care se impun în cel mai scurt timp, spun reprezentanţii administraţiei judeţene.

Potrivit acestora, o situație care trebuie tranșată cu celeritate este problema arborilor doborâți de pe marginea șoselei Costești – Sarmizegetusa Regia şi care pot pune în pericol traficul rutier în zonă. Luni, conducerea CJ Hunedoara va avea o întrevedere cu reprezentanții Direcției Silvice pentru a stabili măsurile ce se impun în acest caz.

Articolul precedentFOTO| 11 şoferiţe s-au întrecut la Hunedoara, într-o competiţie devenită tradiţie
Articolul următorVIDEO| Cerb filmat „la piscină” de rangeri în Parcul Natural Grădiştea Muncelului -Cioclovina