Pro România și-a prezentat echipa din Valea Jiului.  Formațiunea politică înființată de fostul președinte și premier social-democrat Victor Ponta va avea, în Valea Jiului, coordonatori care nu sunt străini de activitatea politică locală. Astfel, la Petroșani, Pro România va fi coordonat de Mariana Ghioc, iar echipei i s-au alăturat și Constantin Lungu, Ioan Toma sau Adrian Zvâncă, persoane cunoscute în viața politică a municipiului.

Similar, la Vulcan, Pro România va fi condusă de fostul lider PSD Vulcan, Marian Coltescu, iar la Lupeni misiunea coordonării filialei locale i-a fost atribuită fostului președinte al PPDD Lupeni, ing. Nicolae Ivănuși. În orașul Petrila, Vasile Costache a primit misiunea organizării echipei politice locale, iar la Aninoasa, coordonator este Vasile Dina David. Pentru orașul Uricani, încă se caută o formulă de echipă.

Dorin Gligor, unul dintre coordonatorii Pro România din județul Hunedoara apreciază că, în perioada următoare, și alți politicieni ”de profesie” dar și oameni noi în politică se vor alătura acestei echipe, în dorința comună de a convinge electoratul hunedorean că această formațiune politică merită investită cu încredere la toate scrutinurile electorale ce vor urma în următorii doi ani.

 

Articolul precedentMuncitorii au revenit pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva
Articolul următorSchimbare în structura de conducere a Universității Petroșani