Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a coborât în mina Livezeni, parte a Complexului Energetic Hunedoara. A fost nevoie de doi ani de zile pentru ca edilul să obțină aprobările necesare pentru a coborî în subteranul minei Livezeni. Edilul a vrut să vadă care sunt condițiile de muncă ale minerilor. De altfel, mina Livezeni este cel mai mare angajator din municipiul Petroșani.

“În calitate de primar mă interesează foarte mult ceea ce se intâmplă la Mina Livezeni, deoarece este cel mai mare angajator din municipiul Petroşani Astăzi m-am reîntâlnit în subteran cu mulţi dintre foştii mei colegi de muncă. Cu investiţii nu foarte mari în utilaje, mina Livezeni poate să devină cea mai importantă mină din Valea Jiului. Îi felicit pe toţi cei care lucrează în subteran, pentru efortul pe care îl fac şi pentru profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani după ieșirea din subteranul minei Livezeni.

A fost și în stratul 13, cel care nu de mult avea probleme de natură tehnică. Acum se exploatează și de acolo se dă un cărbune de foarte bună calitate, potrivit specialiștilor.