31 de primari de municipii din întreaga țară solicită o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă. Trei dintre semnatarii documentului sunt din județul Hunedoara. Tiberiu Iacob Ridzi (Petroșani), Florin Oancea (Deva) și Dan Bobouțanu (Hunedoara) se alătură demersului inițiat de Asociația Municipiilor din România care cer de urgență o întâlnire cu ministrul de Finanțe, Orlando Teodorovici și premierul Viorica Dăncilă.

Asociația Municipiilor din România le-a solicitat membrilor Guvernului să se așeze la masa dialogului în ceea ce privește bugetul de stat. Până acum, nu s-a primit niciun răspuns în acest sens.

“Ne aflăm acum la sfârșitul lunii ianuarie 2019, fără să avem în dezbatere publică un proiect de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, deși, aflăm din presă că Guvernul va adopta acest proiect până joi, 31 ianuarie a.c.”, arată un comunicat al AMR.

Primarii de municipii sunt nemulțumiți de zvonurile din spațiul public care vizează repartizarea cotelor din impozitul pe venit. Întâlnirea la Asociația Municipiilor din România va avea loc în cursul zilei de mâine, 29 ianuarie, la București.

 

 

Articolul precedentÎntâmplare ca în filme. Polițist „agățat” de portiera unei mașini furată din Hunedoara și târât câțiva metri
Articolul următorŞoferii „îşi rup” maşinile în craterele de pe DN 7. „Pentru asta trebuie să plătim rovinietă?!”