Primăria municipiului Vulcan a fost premiată pentru proiectul de dezvoltare turistică în Pasul Vîlcan. 24 de proiecte importante realizate în acest an de instituțiile publice au fost prezentate în cadrul Galei Administratie.ro.

Edilii din Vulcan au reușit să impresioneze cu proiectul prin care încearcă să dezvolte turismul în Pasul Vâlcan. Eveniment de tradiție organizat de portalul Administratie.ro și Oameni și Companii, în parteneriat cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Gala Administratie.ro a ajuns la a XIV-a ediție, fiind organizată pe 25 octombrie, la Ana Hotels în Poiana Brașov. 80 de persoane au participat la Gală: reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, precum și ai mediului de afaceri.

Autoritățile locale din municipiul Vulcan au creionat o strategie pentru dezvoltarea stațiunii montane Pasul Vîlcan. În munte au fost organizate mai multe evenimente al căror rol a fost creșterea numărului de turiști. Potrivit edililor, etapele acestui proiect de maximă importanță pentru municipiul Vulcan. au ca perioadă de referință intervalul 2011-2018 și cuprind în mod coerent, elemente de infrastrauctură, amenajări de pârtii, construcții adiacente pentru iubitorii sporturilor de iarnă, organizarea de evenimente sportive și culturale.

 

Articolul precedentRugbiștii de la Petroșani, campioni de 10 etape
Articolul următorAproape 4,2 milioane au costat asistații sociali din Hunedoara