Unul dintre proiectele de hotărâri inițiate de primarul municipiului Vulcan la ultima ședință a Consiliului Local vizează realizarea uneia dintre cele mai necesare lucrări de investiții urbanistice: reabilitarea termică a blocurilor.

Cunoscut fiind faptul că pentru acest tip de lucrări de investiții trebuie accesate fonduri europene și că ele pot fi obținute doar pe baza colaborării dintre administrația publică locală și asociațiile de proprietari, în cazul proiectului aprobat zilele trecute este vorba despre 4 blocuri din municipiu, care vor fi reabilitate termic.

În februarie 2018, biroul de specialitate a transmis cererea de finanțare prin sistemul electronic MySmis, în vederea finanțării obiectivului de investiții important pentru comunitatea noastră.
În februarie 2019 s-a primit Scrisoarea de acceptare a cererii de finantare si tot in cursul lunii februarie se solicita pentru prezenta investitie si documentele necesare contractarii.

Luna aprilie 2019 este previzionata pentru semnarea contractului de finantare. În cadrul proiectului sunt 4 componente (4 blocuri cu toate scările aferente, respectiv Blocul 44 de pe Mihai Viteazu, D5 si D9 si Blocul T de pe str. Fantanelor.

Articolul precedentGhinion pentru un șofer hunedorean. A ajuns cu mașina într-un șanț
Articolul următorTrafic restricționat în județul Hunedoara