Tragedie într-o familie din judeţul Hunedoara! Un pompier mort, iar fratele acestuia decedat cu câteva ore înainte, aceasta este pe scurt drama prin care trec rudele greu încercate. Cei doi fraţi au fost implicaţi într-un cumplit accident rutier, pe DN 7, în comuna Drăganu, luni.

Pompier mort după ce a intrat cu maşina sub un tir pe DN 7. Accidentul a avut loc luni dimineaţă. Petru D., de 41 de ani, angajat la ISU Hunedoara conducea un autoturism mergând către Râmnicu Vâlcea. La Drăganu, se presupune că ar fi adormit al volan şi a intrat cu maşina sub un tir (vezi ştirea aici).

În urma impactului fratele său a murit pe loc. Concubina fratelui şi cei doi copii de un an şi jumătate, respectiv 3 ani au scăpat cu răni uşoare. Angajatul ISU Hunedoara a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Era în comă iar medicii nu îi dădeau multe şanse de supravieţuire. A decedat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Articolul precedentCând intră elevii în vacanţa de iarnă!
Articolul următorMinisterul de Interne a postat, pe Facebook, răspunsul la întrebarea care-i macină pe mulți șoferi: Sunt legale coarnele și nasul de ren pe mașini?