Polițistul Robi din „Las Fierbinți”, pe scena Centrului Cultural din Deva, alături de alți actori de succes

Devenii sunt invitați la o comedie autentică, pusă în scenă la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu. „Te iubesc, dar nu pe tine”, de Andreas Petrescu, are o distribuție de excepție, din care fac parte actorii Leonid Doni, polițistul Robi din serialul „Las Fierbinți”, Tania Popa, Anca Dinicu, Gina Felea din serialul ”Băieți de oraș”, și Andreas Petrescu.

Spectacolul va avea loc duminică, pe 3 martie, de la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Povestea este plină de umor, dar și de încurcături. Vlad o aduce acasă pe Sorina – care e măritată, naivă și prost informată. Este convinsă că soțul ei, Andrei, e în delegație. Dar el este chiar în dormitor, cu amanta, Marina, și este convins, la rândul său, că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc și încearcă să-și ascundă amanții prin casă, începe comedia.

Biletele pentru spectacol au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate, la prețul de 60 de lei, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00, sau online. Organizatorii spectacolului au anunţat o reducere de 50% la prețul biletelor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Astfel, biletele sunt puse în vânzare la prețuri de 30 de lei (pentru femei) și 60 de lei (pentru bărbați).

Articolul precedentProgramul National de Dezvoltare Rurală aduce canalizarea în gospodăriile sătenilor
Articolul următorPericol în centrul istoric al Devei. Cade tencuială în gangul de la AJOFM!