Polițiștii hunedoreni primesc 16 mașini noi

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara „se îmbogățește” cu 16 autospeciale noi.

Este vorba despre mașini noi marca Dacia Logan, care vor ajunge în posesia polițiștilor hunedoreni, în perioada ce urmează. Acestea vor fi folosite de polițiștii care lucrează în structurile de ordine publică și rutieră. În total, în dotarea Poliției Române vor intra 714 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră, 40 de autospeciale pentru structurile de arest și 40 de motociclete

Poliția Română a recepționat un lot de 150 de autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din teritoriu. “În cursul acestei săptămâni, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale, ai Brigăzii Rutiere București și ai Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța vor primi 20 de motociclete, ce vor fi folosite în misiunile specifice. De asemenea, structurilor de reținere și arest preventiv ale Poliției Române le vor fi repartizate 40 de autospeciale Dacia Logan, prevăzute cu elemente de siguranță și protecție, atât pentru polițiști, cât și pentru persoanele transportate. Totodată, a fost recepționată și a doua tranșă de 55 de autospeciale Dacia Duster din lotul de 115 prevăzut, acestea fiind repartizate către toate inspectoratele de poliție județene, Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției Române”, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de MAI în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii. În perioada următoare vor fi primite, în tranșe, și celelalte autospeciale și motociclete care se adaugă celor 531 de autospeciale Dacia Logan și Dacia Duster, care au intrat în dotarea Poliției Române în anul 2018.

Articolul precedentRetrocedările lasă Retezatul fără turiști
Articolul următorCetatea Devei iluminată în roz, în semn de solidaritate în lupta împotriva cancerului la sân