Poliția Locală din Deva a adus la bugetul local aproape 22.000 de lei. Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna octombrie 2018, au fost aplicate 357 de sancțiuni pe domeniile de competență a acestei instituții.

Amenzile date de polițiștii locali s-au ridicat la valoarea de 21.965 lei. Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a dat amenzi și sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, circulația/staționarea vehiculelor și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate. Amenzile aplicate de polițiștii de la acest serviciu au fost în valoare de 5.460 lei.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor s-a sesizat și a aplicat amenzi și sancțiuni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar și persoanelor care odată legitimate, s-a constatat că aveau cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat. Amenzile date pe acest domeniu de competență au fost de 9.505 lei.

Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a sancționat în urma verificărilor făcute în teren societăți comerciale, persoane fizice autorizate, producători particulari, comercianți ambulanți pentru nereguli în ceea ce privește: construcții noi și autorizații de construire, autorizații reparații carosabil și pietonal, lucrări de construcții executate în apartamente, activitate terase care funcționează pe domeniul public, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală. Angajații acestui serviciu au efectuat și pânde în locurile unde au fost informați că se depozitează ilegal deșeuri. Amenzile date de acest serviciu s-au ridicat la suma de 7.000 lei

În ceea ce privește Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate în luna octombrie 2018 au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții, protecția mediului. Din cele 294 de sesizări, două au fost prin apelul unic de urgență 112. Oamenii legii au verificat în baza națională de date 232 de persoane și autovehicule.

 

 

Articolul precedentMinoră de 17 ani din Lupeni specializată în furturi
Articolul următorBărbatul în compania căreia se afla fetița de șapte ani, din Petroșani, reținut pentru lipsire de libertate