Dănuț Anghel, consilier local în municipiul Vulcan, va fi candidatul Partidului Național Liberal la alegerile locale din anul 2020. Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal Vulcan a analizat activitatea organizației locale și a decis ca Dănuț Anghel să fie candidatul la funcția de primar. 

În urma unor cercetări sociologice desfășurate la începutul lunii septembrie, consilierul local PNL Dănuț Anghel este liberalul care s-a poziționat cel mai bine în topul preferințelor celor intervievați și astfel a fost desemnat președinte interimar al organizației și candidat pentru funcția de Primar al municipiului Vulcan.

“Sunt convins că PNL va câștiga anul viitor fotoliul de primar al municipiului Vulcan. După o lungă perioadă de timp Gheorghe Ile va trebui să facă loc unei persoane mai tinere, cu viziune și atitudine pentru ca municipiul Vulcan să se poată dezvolta. Mai mult decât atât, stiu că organizația PNL Vulcan va obține un rezultat foarte bun și la alegerile prezidențiale din acest an și va contribui decisiv la victoria Președintelui Klaus Iohannis” – Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

 

Articolul precedentConcert de muzică rock în Parcul Cetăţii din Deva
Articolul următorAccidentat grav pe trecerea de pietoni