Ilie Păducel, candidatul PNL la Primăria Petrila, îl surclasează, în sondaje, pe primarul în funcție, Vasile Jurca (PSD). În urma unor cercetări sociologice desfășurate la începutul lunii septembrie, Ilie Păducel revine în preferințele petrilenilor, cu un procent de 42.5% din voturi, surclasându-l la mare distanță pe Vasile Jurca, primarul în funcție, care a obținut doar 28.9% din voturi.

 “PSD a eșuat la Petrila, ducând o politică ce a reușit să îi îndepărteze de electorat. Ilie Păducel a continuat munca, nu a renunțat și are cele mai mari șanse să revină în fotoliul de primar, după alegerile de anul viitor. Îi doresc succes lui și echipei pe care o coordonează!”, a declarat Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

Potrivit liberalilor hunedoreni, rezultatele sondajului nu fac altceva decât să confirme faptul că social-democrații duc o politică bazată pe pierzanie.

“Este o scădere dramatică ținând cont de faptul că Vasile Jurca este primarul în funcție și face parte din partidul aflat la guvernare. PSD s-a bazat doar pe vorbe’n vânt, lucru care i-a îndepărtat pe alegători. Rezultatele sondajului arată că petrilenii s-au săturat de promisiuni și vor fapte concrete. Astfel, de-a lungul mandatelor sale, Ilie PĂDUCEL a fost omul faptelor, realizările acestuia fiind vizibile în orașul Petrila”, mai susține Adrian David.

 

 

 

Articolul precedentFOTO| Forțe proaspete în rândul polițiștilor hunedoreni. 63 de tineri absolvenți și-au început activitatea
Articolul următorPierderi enorme pe rețeaua de apă din Valea Jiului