Două unități școlare din municipiul Petroșani nu au autorizație de la Direcția de Sănătate Publică. Școala Gimnazială Nr. 2 și Școala Generală IG Duca (sediul vechi – n.r.) nu au obținut avizele necesare, aici înregistrându-se probleme în ceea ce privește circuitele.

“Avem două probleme la Școala numărul 2 și Școala numărul 1, sediul vechi, unde nu avem autorizație de funcționare sanitar-veterinară din cauza lipsei circuitelor pentru că acolo pentru că acolo avem câteva clase de grădiniță, dar aceste probleme se vor rezolva anul viitor când cele două grădinițe și cea nouă vor fi finalizate”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În acest context, primarul municipiului Petroșani, i-a convocat pe directorii unităților de învățământ la o discuție care a durat câteva ore. Edilul a vrut să se asigure că anul școlar va debuta fără probleme.

“Am vrut să mă asigur că anul școlar va debuta în condiții optime, astfel am avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ de pe raza municipiului Petroșani. Prioritatea noastră, a celor din administrația locală, este ca elevii să își desfășoare activitatea educațională într-un mediu propice, care să le asigure o dezvoltare armonioasă. Directorii unităților școlare m-au asigurat că nu sunt probleme, ultimele pregătiri pentru începutul anului școlar fiind aproape de final”, a mai subliniat sursa citată.

Problema celor două unități școlare fără autorizație se va rezolva abia în momentul în care alte două grădinițe vor fi date în folosință. Edilii estimează că acest lucru se va întâmpla anul viitor.

Articolul precedentJudețul Hunedoara, sub Cod galben de ploi și vijelii, până marți noapte
Articolul următorPNL Lupeni pierde un membru important