Un număr de 125 de poliţişti hunedoreni vor acţiona, luni, 10 septembrie, în prima zi de şcoală, în zona grădiniţelor şi a unităţilor de învăţământ din judeţ. Oamenii legii vor veghea pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara a dispus ca patrulele de poliţie să fie prezente în zona şcolilor, fiecare unitate de învăţământ fiind inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei. De asemenea, la fiecare şcoală vor fi afişate datele de contact ale poliţistului de proximitate şi ale celui responsabil cu educaţia rutieră, pentru o mai bună comunicare.

Echipajele de poliţie vor fi prezente în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor, o atenţie deosebită fiind acordată unităţilor de învăţământ din mediul rural.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi şi în apropierea şcolilor, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. De asemenea, poliţiştii hunedoreni vor continua acţiunile de prevenire a criminalităţii în mediul şcolar, iniţiate în cursul acestui an.

Articolul precedentPrimar: “Preferă să trăiască din alocațiile copiilor sau să trăiască din cerșit”
Articolul următorAstăzi au loc Serbările Naţionale de la Ţebea. Mii de oameni, aşteptaţi la comemorarea „Crăişorului Munţilor”