Patru bărbați au fost reținuți în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști în comuna hunedoreană Boșorod. Oamenii legii au descins la o adresă, situată pe raza acestei localități, de unde au ridicat mai multe bunuri despre care se bănuiește că ar fi fost furate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călan au efectuat, în cursul zilei de ieri, o percheziție domiciliară la un imobil situat în comuna Boșorod, în urma acţiunii fiind identificate mai multe bunuri ce au fost sustrase din locuința unui bărbat din oraşul Călan.

Furtul a fost reclamat în data de 7 martie, spun oamenii legii, când partea vătămată a sesizat Poliţia Oraşului Călan cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se afla la serviciu, persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuiește și i-au sustras un televizor și patru telefoane mobile. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 62 de ani, faţă de care au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceştia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentO nouă premieră la Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani
Articolul următorZeci de salcâmi, puși la pământ la Pui. Polițiștii au aflat cine a tăiat ilegal arborii