Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi, care au păcălit o pensionară din oraşul Călan, sub pretextul unor așa-zise activităţi de deratizare.

Indivizii s-au dat drept angajați ai unei firme de deratizare, au intrat în locuința femeii de 74 de ani, și i-au cerut bani după ce au pulverizat cu un lichid prin baie.

„Femeia le-a declarat poliţiştilor faptul că, în jurul orei 10:00, la locuinţa sa s-au prezentat doi bărbaţi care au pretins că sunt „de la deratizare”. Cu acordul propietarei, cei doi bărbaţi necunoscuţi au păruns în locuinţă şi au pulverizat un lichid în baia aprtamentului, iar pentru aceeastă activitate femeia le-a plătit 280 de lei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infractiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Oamenii legii atrag atenția, în special, vârstnicilor să își ia măsuri de precauţie înainte de a permite accesul în locuință unor persoane necunoscute. 

Articolul precedentConstantin Cotimanis vine, la Deva, cu o comedie romantică
Articolul următorISU Hunedoara a desemnat pompierul și salvatorul anului 2018