Patinoarul artificial amenajat, în această iarnă, în Parcul Cetate din Deva a fost locul preferat de distracție al iubitorilor de patinaj. De la deschiderea acestuia, din data de 3 decembrie 2018 și până în prezent, s-a înregistrat o medie de 400 de persoane/zi, copii și adulți care au ales patinoarul pentru a-și petrece timpul liber, spun reprezentanţii municipalităţii devene.

Pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva beneficiază de acces gratuit, dar și de închirierea gratuită a patinelor.

Elevii cu vârsta de până la 14 ani pot intra la patinoar pe baza carnetului de elev sau a cardului Aqualand. Copiii cu vârsta peste 14 ani și studenții au acces gratuit dacă prezintă carnetul de elev/student sau cardul Aqualand, iar preșcolarii pe baza cardului Aqualand.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani pot închiria gratuit patine pe baza actului de identitate a însoțitorului major, iar cei cu vârsta peste 14 ani și studenții, dacă prezintă actul de identitate. Tarifele pentru adulți sunt aceleași ca și anul trecut, respectiv:10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore) și 10 lei pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Patinoarul din Deva are o suprafață de 450 de metri pătrați, fiind dotat cu cabină de schimb patine, încălzită. Acesta funcţionează în perioada decembrie 2018-februarie 2019.

Articolul precedentAlertă ANM. Cod portocaliu de vânt puternic în zona de munte a judeţului Hunedoara
Articolul următorRegulament pentru turismul montan din Parâng