Un patinoar ecologic, care nu foloseşte gheaţă, dar pe care se poate aluneca cu patinele, a fost deschis în municipiul Hunedoara.

Patinoarul este amplasat în zona Pietonalei Corvin, în apropierea Casei de Cultură a oraşului, lângă bradul împodobit de sărbători. Potrivit autorităților, patinoarul poate fi utilizat cu patine obişnuite, deoarece suprafaţa este din teflon acoperit de o răşină specială, care asigură alunecarea în bune condiţii.

Tarifele pentru cei care doresc să patineze sunt aceleaşi ca în anii trecuţi: 7 lei închirierea de patine, 7 lei accesul pe patinoar. Copiii cu vârste de până la 15 ani au gratuitate la folosirea patinoarului şi plătesc doar închirierea patinelor.

Până la sosirea vacanţei de iarnă patinoarul va funcţiona de luni până joi între orele 16,00 – 21,00, vinerea, între 14,00 – 21,00, iar sâmbăta şi duminica între orele 12,00 – 21,00. Pe durata vacanţei şcolare de iarnă patinoarul va fi deschis zilnic între orele 12,00 – 21,00.

Foto: ziarul Văii Jiului

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentCele mai frumoase nume de băieți și fete din lume. Clasament stabilit de lingviști
Articolul următorRisc de BLACKOUT în România! PLANUL României pentru a nu ne trezi în beznă, explicat de premierul Ciucă