Locul de joacă destinat copiilor din comuna hunedoreană Băcia s-a schimbat în totalitate. După o perioadă în care parcul a trecut printr-o serie de modificări, zona a devenit una de nerecunoscut. Locurile de joacă moderne, tartanul și corpurile de iluminat au schimbat radical aspectul părculețului, care se poate compara cu unul din marile orașe.

“Săptămâna aceasta s-au încheiat lucrările de modernizare a părculețului din Băcia. Noul parc constuit cuprinde un teren de joacă cu o suprafață de tartan, pe care s-au montat noile echipamente de joacă pentru copii. Acesta este încadrat de o alee cu pavele prevăzută cu bănci și coșuri pentru gunoi, iar la cele patru colțuri sunt montați stâlpi electrici prevăzuți cu lămpi pe led pentru iluminatul nocturn”, arată autoritățile locale de la Băcia.

Scopul construirii unui spațiu de joacă destinat copiilor din comuna Băcia este acela de a oferi acestora o posibilitate de petrecere a timpului liber într-un loc special amenajat unde să poată fi atent supravegheați de părinți. Pentru anul viitor, edilii promit că  un asemenea loc de joacă va fi construit și la Petreni.

 

Articolul precedentDirectori din Primărie acuzați de fraudă cu fonduri europene
Articolul următorREFERENDUM | Peste 130 de președinți de secții de votare din județ au cerut să fie înlocuiți