Polițiștii locali din Hunedoara au amendat, astăzi, societatea responsabilă cu colectarea deșeurilor de pe raza municipiului, cu suma de 52.500 de lei, pentru că nu a ridicat gunoiul. Este pentru a 11-a oară când operatorul de salubritate este sancționat de administrația publică locală.

Direcția Poliția Locală Hunedoara a sancționat contravențional cu suma de 52.500 lei societatea comercială responsabilă cu colectarea deșeurilor din municipiul Hunedoara, S.C. BRAI CATA S.R.L., pentru nerespectarea normelor privind protecția igienei publice și a sănătății populației, a mediului de viață al populației și a mediului și pentru neridicarea deșeurilor produse de persoanele fizice de la punctele de colectare de pe raza municipiului Hunedoara, de către operatorul local concesionar al serviciului public, conform prevederilor contractuale stabilite în contractul cadru”, se arată, într-un comunicat de presă, emis de Poliția Locală Hunedoara.

Potrivit reprezentanților instituției, pe lângă sancțiunile menționate mai sus, de la începutul anului 2019, operatorului de salubritate i-au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 104.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.

 

Articolul precedentFOTO| Cărți „vii” pe străzile din Hunedoara. Zeci de elevi, într-un marș pentru promovarea lecturii
Articolul următorMinerii din Valea Jiului, deschiși către reconversia profesională