„O viață dedicată folclorului românesc”. Coregraful Elis Ursu iese din scenă în pași de dans

Spectacol aniversar, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, dedicat cunoscutei și îndrăgitei Elis Ursu, coordonator, de 30 de ani, al Ansamblului folcloric ”Silvana”.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 aprilie, de la ora 18:00, în sala mare a fostei Case de Cultură din Deva, și va fi susţinut de Ansamblul „Silvana” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, și soliștii Mariana Deac, Adriana şi Mariana Anghel, Cristian Fodor, Robert Târnăveanu, Bogdan Toma, Lena Miclăuş, Ana Almăşana Ciontea şi instrumentiştii Pera Bulz, Cristian Benea, Septimiu Marişca şi Daniel Balea.

Intitulat „O viaţă dedicată folclorului românesc”, spectacolul marchează aniversarea a peste 40 de ani de carieră artistică a coregrafului Elis Ursu – coordonator, de 30 de ani, al Ansamblului folcloric ”Silvana”.

Va preda cheia sălii de balet

Elis Ursu a urcat pe scenă la 14 ani, ca dansatoare în ansamblul fostului Club al Sindicatelor. De peste 40 de ani, promovează valorile româneşti autentice – cântecul, jocul și portul popular. Pe 9 aprilie 2019, în cadrul spectacolului „O viaţă dedicată folclorului românesc”, Elis Ursu va preda cheia sălii de balet (unde au loc repetițiile ansamblului ”Silvana”) și va ieși din scenă în pași de dans. În sala de spectacol vor fi prezenți și foști membri ai ansamblului ”Silvana”.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitaţii, în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Articolul precedentTânără dispărută dintr-un centru de plasament
Articolul următorO sculptură realizată la Petroșani i-a inspirat pe chinezi în realizarea unui zgârie-nori