O tânără hunedoreancă, dispărută fără urmă, de mai bine de un an. Este căutată de poliţişti şi familie

O tânără de 19 ani, din judeţul Hunedoara, este căutată de mai bine de un an de poliţişti şi familie. Dispariţia acesteia a fost anunţată la poliţie în toamna anului 2017, de concubinul hunedorencei. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că, tânăra, pe numele ei Elena Cosmina Ciolea, ar fi plecat de la locuinţa sa, la începutul lunii octombrie a acelui an, fără să se mai întoarcă şi nici nu a mai putut fi contactată telefonic. Cazul a fost făcut public abia acum. Poliţiştii încearcă să o găsească pe tânăra despre care nu se mai ştie nimic. 

Poliţiştii spun că, în urma verificărilor pe care le-au făcut au stabilit că tânăra a mai plecat de la domiciliu pentru perioade îndelungate, fără să anunțe, revenind ulterior sau fiind depistată în diferite locuri din țară (parcări). „Poliţiştii au demarat, încă de la data semnalării dispariţiei, activităţi investigative şi de căutare, în vederea găsirii tinerei fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale. Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apele numărul unic de urgenţă 112”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Tânăra are o înălțime de circa 1,60 metri, o greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr negru, ochi albaștri. La data dispariției, aceasta purta un tricou culoare albastră, blue-jeans şi încălțăminte tip teniși cu talpă groasă, de culoare albă. Hunedoreanca are un tatuaj compus din 6 imagini tip stea în zona pieptului, iar pe antebrațul stâng are tatuat numele „Tibi”.

Articolul precedentPlanor „aterizat” în Mall-ul din Deva. Expoziţie statică pentru pasionaţii de zbor, până duminică
Articolul următorReţinut, şi apoi eliberat, după ce a tâlhărit un bărbat într-o parcare din Hunedoara