O fetiţă de şapte ani, căutată cu disperare de familie. A dispărut de aproape o săptămână

Disperare într-o familie hunedoreană care își caută fiica de doar șapte ani. Micuța a dispărut de aproape o săptămână. Ar fi plecat pe 1 noiembrie, de „Ziua Morților”, din fața blocului spre cimitir, cu un bărbat, iar de atunci nu se mai știe nimic. Familia Dorobanțu, din Petroșani, a anunțat polițiștii. Oamenii legii încearcă acum să îi dea de urmă copilei.

Polițiștii au fost sesizați la doar patru zile de la dispariția fetiței. Tatăl micuței a fost cel care în seara zilei de 4 noiembrie a anunțat absența ei. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că fiica sa, Delia Gabriela Dorobanțu, ar fi plecat, pe 1 noiembrie, din faţa blocului în care locuieşte, împreună cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „Zilei Morților”. „Tatăl minorei a precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, care ar avea încredere în acesta”, spune Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

În urma sesizării, poliţiştii hunedoreni au început să o caute pe fetiță. De asemenea, aceștia au solicitat şi ca micuța să fie dată în urmărire națională.

Semnalmente

Fetiţa are o înălțime de circa 1,30-1,35 metri, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Micuța nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, ea era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentLa Brad a început furnizarea agentului termic
Articolul următor100 de ani de natură – 100 de ani de istorie