Poliţiştii sunt pe urmele unor indivizi care au sustras 500 de euro și 1400 de lei din locuinţa unei petroşenence, profitând de neatenţia acesteia.

Poliţiştii petroşeneni au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de  73 de ani, din Petroșani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani. Poliţiştii au stabilit că, în data de 13.09.2019, persoane necunoscute s-au prezentat la domiciliul petroşenencei sub pretextul oferirii unor de produse promoționale. După ce li s-a permis accesul în locuință, una dintre persoane a profitat de neatenția femeii şi i-a sustras dintr-un dulap (din sufragerie) 500 de euro și 1.400 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, a recuperării prejudiciului a luării măsurilor legale care se impun.

Articolul precedentTrei răniți în urma unui accident produs pe DN 7, la intrarea în Mintia
Articolul următorCastelul Corvinilor, vizitat după un alt program. Spectaculosul edificiu medieval își închide porțile mai devreme