Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva va organiza sâmbătă, 5 octombrie, o nouă ediție a manifestării culturale „Noaptea Bibliotecilor”. Instituția de carte își va deschide larg porțile începând cu ora 18:00, iar cei prezenți vor avea parte de un program variat.

„Devenită deja tradițională și mult așteptată de prietenii noștri, Noaptea Bibliotecilor ne oferă prilejul să ne arătăm atașamentul și prețuirea față de sutele de prieteni ai bibliotecii care frecventează instituția noastră. Așa cum am făcut în fiecare an, și de data aceasta programul pe care l-am alcătuit va oferi surprize plăcute pentru persoane de toate vârstele, de la copii la oameni aflați la anii senectuții. Manifestarea este pentru noi un bun prilej de a ne prezenta în fața publicului activitatea, de a le oferi celor interesați informații despre rolul și funcționarea unei biblioteci publice, dar și de a veni cu momente de delectare realizate de artiști îndrăgiți. (…) Și în acest an, le promitem oaspeților noștri că noaptea pe care o vor petrece cu noi, la bibliotecă, îi va apropia și mai mult de acest îndrăgit lăcaș al cărții și al culturii din județul Hunedoara”, a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

Anul acesta, Noaptea Bibliotecilor” se desfășoară sub semnul împlinirii a 750 de ani de la prima atestare documentară a orașului Deva.

Iată programul manifestării culturale:

Articolul precedentFOTO| Caravana medicală de la spitalul din Orăștie a ajuns la Romoșel
Articolul următorFOTO| Spitalul din Hunedoara a primit cinci stații performante de anestezie