Salvamontiștii hunedoreni au intervenit, aseară, în sprijinul unui motociclist care s-a accidentat în Munții Poiana Ruscă.

 

Motociclistul participa la „Enduro Panorama”, una dintre cele mai importante competiții de enduro ce se desfășoară, în aceste zile, în Ținutul Pădurenilor din județul Hunedoara. Acesta s-a rănit în urma unei căzături cu motocicleta, incidentul petrecându-se în zona Boș-Ghelari. În sprijinul său a intervenit o echipă de șase salvatori montani ai Formației Salvamont Hunedoara. „Persoana accidentată, de naționalitate germană, participa la un concurs enduro în zona respectivă. A fost predată în bune condițiuni unui echipaj SMURD”, au informat salvamontiștii hunedoreni.

Peste 400 de rideri, din țară și din străinătate, participă, în această perioadă, la cea de-a a XI-a ediție a „Enduro Panorama”, competiție ce se desfășoară până duminică, 5 mai, în Ținutul Pădurenilor din județul Hunedoara.

Articolul precedentOperațiunea “mătura și fărașul” în Lupeniul anului 2019
Articolul următorProfesorul hunedorean Mircea Lac și micii săi meșteșugari, invitați să susțină un program special la Summitul UE de la Sibiu