Clipe de coșmar pentru o bătrânică, în vârstă de 71 de ani, din comuna Șoimuș, de lângă Deva. Un individ a dat buzna în toiul nopții la ea în casă. A bătut-o, a violat-o și i-a luat banii pe care îi avea în casă.

Femeia locuiește singură într-o casă din comuna hunedoreană Șoimuș. Bătrâna s-a trezit în miezul nopții cu un individ în casă care a tăbărât peste ea. Atacatorul a agresat-o de mai multe ori și a batjocorit-o, forțând-o să îi dea toți banii pe care îi avea. Fapta s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 mai, după cum spun polițiștii, alertați de fiul femeii. Oamenii legii au reușit să îl prindă pe suspect. Bărbatul bănuit de odioasa faptă are 52 de ani și este din județul Dolj. Se pare că, acesta a intrat în casa femeii după ce a spart un geam.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au reușit, în urma cercetărilor, să identifice un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Dolj, bănuit de comiterea, în noaptea de 4 spre 5 mai, a infracțiunilor de viol, violare de domiciliu și tâlhărie calificată. Victima este o femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna Șoimuș, care locuiește singură. Polițiștii au fost alertați, la câteva ore, de la comiterea faptei de fiul femeii. Se pare că, prezumtivul autor a pătruns în locuință prin spargerea unui geam și a aplicat femeii mai multe lovituri, pentru a o obliga să întrețină relații sexuale cu acesta, dar și să îi dea suma de bani pe care o deținea în locuință”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Suspectul a fost reținut în prima fază, pentru 24 de ore, iar în urma probatoriului administrat, magistrații Judecătoriei Deva au luat, față de bărbat, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile

Articolul precedentFurt într-o parcare de pe autostrada A1. Șofer, lăsat fără borseta cu acte și bani
Articolul următorIluminat public modern în municipiul Lupeni