Minoră de 17 ani din Lupeni specializată în furturi. O minoră bănuită de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe a fost identificată şi reținută de poliţiştii petroşăneni. Minora ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, profitând de faptul că proprietarul a lăsat descuiată uşa de acces în locuinţă.

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, în cursul zilei de marți, de către un petroşănean  despre faptul că, în aceeași zi, în intervalul orar 11:30-12:30, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată neasigurată, au pătruns în incinta imobilului în care domiciliază, de unde i-au sustras mai multe bijuterii din aur, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 10.000  lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma investigațiilor, poliţiştii petroşăneni au reuşit, în scurt timp, identificarea unei minore în vârstă de 17 ani, din Lupeni, cu privire la care se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunii reclamate.

Minora a fost depistată în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Lupeni,  și condusă la sediul Poliției Municipiului Petroșani, pentru audieri.

Poliţiştii Biroul de Investigații Criminale Petroșani au luat, faţă de minoră, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorei, existând indicii că ar mai fi comis şi alte infracţiuni de furt şi tentative de furt din locuinţe.

Articolul precedentContre pe marginea programului de închidere a minelor din Valea Jiului
Articolul următorPoliția Locală din Deva a adus la bugetul local aproape 22.000 de lei