O adolescentă în vârstă de 13 ani este dată în urmărire națională după ce aceasta ar fi plecat de la domiciliu.

La data  28.04.2020, în jurul orei  22:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că, în jurul  orei 16:30, fiica sa, LUCA MARIA MAGDA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de jeans de culoare albastră, o bluză de culoare maro, cu scris auriu în zona pieptului și pantaloni jeans de culoare albastru deschis. Aceasta are înălțimea de 1,50 m.,  greutate 50 kg., ochi verzi, păr de culoare blond,  tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime și  nu prezintă semne particulare.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentKlaus Iohannis, reacție în scandalul autonomiei Ținutului Secuiesc: Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Vrea să dea Ardealul ungurilor
Articolul următorPeste un milion de oameni sunt în somaj. Care sunt categoriile cele mai afectate!