Un minor în vârstă de 12 ani a fost tâlhărit ziua în amiaza mare. Tâlharul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii petroşăneni, după ce a comis o infracţiune de tâlhărie asupra unui minor. În ziua de 23.02.2019, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că unui minor în vârstă de 12 ani i-a fost smuls telefonul mobil din mână, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani.

Poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă la faţa locului au stabilit că minorul a fost abordat de un bărbat care i-a smuls telefonul mobil (în valoare de 600 de lei) după şi-a pierdut urma  pe străzile cartierului Carpați.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în urma unei acțiuni desfășurate la sfârşitul săptămânii trecute, au depistat un bărbat de 38 de ani, din judeţul Iaşi, cu privire la care efectuează cercetări privind infracțiunea de tâlhărie.

În data de 31.03.2019, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentUPDATE| Caz cutremurător într-o comună din județul Hunedoara. O fetiță de opt ani, violată cu bestialitate
Articolul următorMotociclist implicat într-un grav accident